30 september 2009

Hitta inspirationJust nu jobbar jag förfullt med att uppdatera webshopen, packa upp varor, ändra i hela butiken och öppna upp Mary´s Vintage.... ja det är mycket just nu, men man brukar ju säga att om du vill få något gjort sätt det i händerna på någon som redan har fullt upp - kanske är det så jag vet inte. Hursomhelst så söker man inspriation inför det nya och alla älskar vi ju blommor. Hittade en underbar florist i London, Scarlet & Violet, bara namnet gör själ att besöka deras hemsida för inspirerande bilder. Kunde inte låta bli att klippa ut några och visa på min blogg från deras sida. Detta går jag igång på .... underbara arrangemang i ljuvliga kreationer. Nu skall jag fortsätta med mitt lilla nya rum Mary´s Vintage. Hade tänkt måla det i en murrig färg men jag föll tillbaka till vita väggar.... Om jag hittar en fin gammal tapet så kan jag hänga upp en våd utan att det blir krock med väggfärgen, eller en stor härlig spegel, åh vad jag vill göra mycket. Så nu har jag fått inspriration för att fortsätta greja. Ha en underbar kväll /Helena

3 kommentarer:

Elsa och Helena sa...

vilken otroligt fin blogg Du har...så vackert. Länkar din blogg direkt.
Kram Helena

linnea-maria sa...

Vilka sjukt vackra bilder. De är i mitt färgschema dessutom. Kram /linnea-maria

Rita sa...

Hi Helan,
too bad I do not understandt your language but the language of beautiful photos only brings inspirations despite the difference in our languages.
Love your photos, especially those in your previous post showing your teapot collection with flowers. I's just soooooo darling, as I love teapots as well as roses, too.
Come and visit me at:
http://www.ritashabbychicrose.blogspot.com/
I'll happy if you also find the time to leave a comment.
Blessings
rita

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails