04 oktober 2009

Inkommet


Nu närmar sig allt plötsligt, tiden går fort... ibland för fort. Igår var jag på en liten resa och hämtade hem lite vackra ting till Mary´s Vintage. Ja vad ska man säga, allt kan jag tänka mig att ha hemma så jag tror nog att detta kan pryda och brukas i vackra hem. Tänk vad det finns i alla gömmor och vrår, nu finns en del hos mig och jag längtar till att få öppna dörrarna. Se smakbitar från lite saker som kommer att finnas i butiken.... och min röriga del med kartonger, gamla skåp mm. Mums! Trevlig kväll /Helena

4 kommentarer:

Elsa och Helena sa...

Vilka läckra saker Du visar.
Kram Helena

Anonym sa...

så fint, är det massa möbler? Måste kommer ner till butiken.

/bertil

marie sa...

Åhh, så fint! Kan tänka mig att ta med mig alltihop hem, alla dina mumsiga saker! Ändrade om lite idag och då tog jag från det ena rummet till det andra så nu har jag en tom trist matsal! Vad ska jag göra där nudå?? Behöver lite ny textil och några nya/gamla ting! Lång lista och långt kvar till tomten kommer! Kanske hinner in en sväng till dig efter jobb på torsdag! Är i krokarna!;))
Kramis
Marie

Carolin sa...

Så otroligt fina saker du har fått in i butiken! Skulle vara kul att se den på riktigt ngn gång. /Carolin Marklund (gift med Sara Westbergs bror David). Det var Sara som tipsade mej om din blogg=) så nu håller jag utkik!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails