15 april 2010

Nyheter, sol och vår!


Rubriken kan vara många.... nu är det både vår, sol och mer nyheter i butiken. Äntligen kom min leverans av alla de vackra marocanska skålar.... vita med silverkant, några rosa och några turkosa. Så vackert! Bild kommer!

Nu till något härligt och vårligt... i mitt växthus planterar jag alltid tulpanlökar på hösten för att lura våra rådjur på våren. De äter upp allt i min trädgård. Nu har de kommit upp och bädden spirar av grönska. Helt fantastiskt. Tulpaner som snart kommer att visa sin krona. I år blev det vita och mörkt svarta tulpanlökar... vi får se hur det blir. Lyxigt att plocka in en färsk bukett att ställa i fönstret. Kanske kan jag göra som på bilden... hämtat den från Isabellas hemsida. Denna underbara tidning från danmark som jag alltid köper för de fina blommorna, maten och tipsen. Det finns massor att hitta på deras hemsida. /Lev väl Helena

11 april 2010

Rykande färskt nummer!


Nu har det äntligen kommit! Nummer 3 2010 av Jeanne d'Arc Living, fick dem redan förra veckan... men det finns fortfarande kvar. Detta nummer är fyllt av underbar trädgårds inspiration mm.

Välkommen till butiken denna vecka! Nyheter rullar fortfrande in och det finns massor av underbara saker för dig, ditt hem och din trädgård! Vi har öppet ons-fre 11.00-18.00 och lör 10.00-14.00.

På fredag är det Ladygala Spirit på Blomstermåla 1904, missa inte detta vi säljer biljetter!!! /Med kärlek Helena

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails