15 september 2010

När vackert är viktigt..
Skickar med underbara bilder på någonting vackert, kan ju vara vad som helst, det är helt enkelt bara vackert. Snyggt från TineK Home, vad hon kan! Se denna lilla underbara klänning från POMPdeLUX... synd att man inte har en liten tjej ibland!!! /Helena

12 september 2010

Avslut och en början....med kärlek.


Nu har dagarna runnit iväg igen... oj oj oj oj. Mycket är på gång och jag vill med detta inlägg bara tala om att jag har sålt butiken i Kungsbacka till en förtjusande kvinna som kommer att ha mycket mer tid och en fantastisk känsla för inredning, gamla ting och mycket mer. Butiken kommer att blomstra och redan på onsdag tar hon över. Heja Susann!

Visst kommer jag att sakna alla er kunder och besökare som jag alltid får inputs ifrån, dagarna då jag får pynta göra iordning och skapa inspiration åt er alla, men allt har sin tid och nya utmaningar väntar på mig. Och ja, jag kommer att fortsätta med inredning och olika uppdrag, men på ett helt nytt sätt och då också tillsammans med en annan tjej, mer information kommer!!!! Web-butik finns kvar och den kommer att få mer liv i och med den nya ägaren.
Bloggen finns kvar och jag kommer att informera om allt spännande som händer här i bloggen, with love /Helena

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails