28 augusti 2010

Jag finns kvar...

...tror jag. Oj vad det har varit mycket nu med alla mässor och inköp. 8 dagar sedan jag skrev, ibland undrar jag vart alla dagar tar vägen. Jag tröstar mig med att jag ändå fyller dem med något som jag tycker är roligt. Reflektion från Danmark - helt galet! Vi åkte ner 4 kvinnor till Formland och metropolen Herning! Mässan var inspirerande och kul, vi hittade mycket roligt och mysigt. Det finns ju så många där som är så duktiga. En av trendzonerna var skapad av Annette Eckermann som är en otroligt duktig stylist/inredare. Hon hade skapat Mind Shop. Det var verkligen något att se och uppleva.

Dag två (Söndag) åkte vi ner till Odense för att besöka TineK Home, hemma hos henne. Oj vad vi blev väl mottagna. Vilket hus hon har. Tack för att vi fick komma. Nog för att vi har sett det i reportage men i verkligheten är en annan grej. De bjöd på en underbar frukost med nybakt bröd och färska juicer, sen var det bara att beställa hem till butiken allt det vackra som fanns att köpa. Taklampor, hennes nya sammetskuddar, lyktor och detaljer för det lilla extra.

Vägen därifrån tillbaka till Herning kom vi förbi en antikaffär med gamla danska, franska och svenska unika ting och vi blev helt tokiga för vi handlade alldeles för mycket. Vi fyllde hela bilen (min buss) upp till taket, bruna slitna Tolix stolar, vitt belgiskt porslin, zinktunnor mm mm. Ni kan inte förstå hur mycket vi skrattade åt allt tokigt som bara hände. När männen ville ha med ölbackar enligt sms så blev det att köpa ett lock på färjan som vi kunde sitta på något annat fanns inte att tänka på, hahahaha hihihi.
Butiken fyller vi på med nyheter nu hela tiden och det mesta är helt nytt med inslag av gamla ting. Vissa favriter har vi köpt in igen. Den här hösten kommer att bli en "Mind Shop"... förklaring kommer. /Helena

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails