07 januari 2010

Udda fåglar


Ville visa Oddbirds.... gillar verkligen deras tryckta kuddar med grafiska mönster som passar så där sjukt bra till den råa industriella stilen som härjar fram här nu i vår. Det är mjuka dova toner som passar ihop med mullvad, skrynklat linne och sammet. Jag gillar det! De har tagit fram tryck på dessa kuddar med hjälp av en duktig grafiker och kombinerat det med en samling fjärilar som de har kommit över på ett häpnadsväckande sätt, se deras story på deras hemsida.

Dessa kuddar blir som små tavlor... Kan verkligen kombineras med det gamla slitna men även det moderna. Hela deras ide är nämligen att återanvända tyger, spillbitar från tapeter och tyger. Återvinning... som också ligger i tiden. Jag gillar även den tavla med fjäril på som de har tagit fram. Man spänner upp en kanvasduk på en träram. Tänk vad många olika stilar som passar ihop tillslut. Det är upp till en själv hur vågad man kan vara. Oftast så ser man ett reportage och det är dessa detaljer som gör det.
Givetvis säljer vi dessa underabara diamanter i vår webshop, och skulle ni hitta en kudde som jag inte har så hör av er så fixar vi det oxå./Tack för att ni läser min lilla blogg ... Helena

05 januari 2010

Snö snö snö

Idag är det trettondagsafton och snön yr ute. Brasan brinner och jag gör nog ingenting känns det som. Bra, tid för att tänka, vara och känna efter vad som komma skall. Skönt att vara ledig men några uppdrag ligger och pyr som jag har tagit tag i även om jag är "ledig". Surfar runt på lite bloggar och hemsidor, tänk vilken värld det är... alla är ju så ambitiösa, vad gjorde man förr?? Fick mail av Marie "min lilla veranda" hon är för go, blir glad varje gång.

Väntar med spänning på våren men mycket skall fixas innan, vill röra runt lite i butiken så att det känns nytt och spännande när jag öppnar igen. Kan redan nu avslöja att det blir en REA den 27/1, jag brukar ju inte ha det men nu tänkte jag snurra till det och locka till fina inköp till bra pris, alla älskar rea så varför inte. Tänkte då också passa på att bjuda på lite god fika, fina blommor mm. Ser framemot den tjugosjunde januari kl 11.00.
Hittade lite bilder med vårtecken... delar med mig och längtar. Snart börjar det krypa upp nya tulpanlökar i växthuset. /med kärlek Helena

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails