30 september 2009

Hitta inspirationJust nu jobbar jag förfullt med att uppdatera webshopen, packa upp varor, ändra i hela butiken och öppna upp Mary´s Vintage.... ja det är mycket just nu, men man brukar ju säga att om du vill få något gjort sätt det i händerna på någon som redan har fullt upp - kanske är det så jag vet inte. Hursomhelst så söker man inspriation inför det nya och alla älskar vi ju blommor. Hittade en underbar florist i London, Scarlet & Violet, bara namnet gör själ att besöka deras hemsida för inspirerande bilder. Kunde inte låta bli att klippa ut några och visa på min blogg från deras sida. Detta går jag igång på .... underbara arrangemang i ljuvliga kreationer. Nu skall jag fortsätta med mitt lilla nya rum Mary´s Vintage. Hade tänkt måla det i en murrig färg men jag föll tillbaka till vita väggar.... Om jag hittar en fin gammal tapet så kan jag hänga upp en våd utan att det blir krock med väggfärgen, eller en stor härlig spegel, åh vad jag vill göra mycket. Så nu har jag fått inspriration för att fortsätta greja. Ha en underbar kväll /Helena

28 september 2009

Old things....


Nu har det tagit fart i den nya delen i butiken... Mary´s Vintage. Imorgon målar jag och sedan är det bara att flytta in. Hade hjälp idag av min vän Karin, kära nån vad vi bar. Hon är toppen, tack snälla Karin! Hur mycket saker kan det bli? Nåväl, nu är det tömt och nu ska det målas. Hittade en gammal väska och en bit underbar gammal linnekretong i mustiga färger, kanske kan det bli en kudde måntro. Vi får se. Snart är det invigning och då är ni alla välkomna såklart! Jag har hittat massor av tokiga gamla saker, skall hämta dom i helgen.
Med önskan om en god natt /Helena

Gamla fönster
Hittade bilderna som vi tog på Ven, ni slipper familjebilderna... Under en av cykleturerna på Ven fann jag ett litet hus som var så vindpinat med fantastiska fönster. Visst ser det härligt ut. Jag älskar gamla fönster. De kan pryda väggar inomhus, skapa rum i rum, vilket ju har varit väldigt poppis nu ett tag inom shabby chic. Själva hittade vi en gammal veranda som vi tog tillvara på och skapade en matsal, med fantastiska fönster, i vårt hus. Tänker ofta på jobbet att skrapa och olja och måla... timmar av arbete, men som resulterar i något så vackert. Myrten bilden i min blogg är mot ett av fönstren i matsalen. Tänk alla underbara växthus som får bli skapade av just gamla fönster. Själv har jag bara ett som står i mitt växthus och bara är. Det går det med, alla har de sin uppgift.

Ha en underbar kväll /Helena

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails