07 januari 2010

Udda fåglar


Ville visa Oddbirds.... gillar verkligen deras tryckta kuddar med grafiska mönster som passar så där sjukt bra till den råa industriella stilen som härjar fram här nu i vår. Det är mjuka dova toner som passar ihop med mullvad, skrynklat linne och sammet. Jag gillar det! De har tagit fram tryck på dessa kuddar med hjälp av en duktig grafiker och kombinerat det med en samling fjärilar som de har kommit över på ett häpnadsväckande sätt, se deras story på deras hemsida.

Dessa kuddar blir som små tavlor... Kan verkligen kombineras med det gamla slitna men även det moderna. Hela deras ide är nämligen att återanvända tyger, spillbitar från tapeter och tyger. Återvinning... som också ligger i tiden. Jag gillar även den tavla med fjäril på som de har tagit fram. Man spänner upp en kanvasduk på en träram. Tänk vad många olika stilar som passar ihop tillslut. Det är upp till en själv hur vågad man kan vara. Oftast så ser man ett reportage och det är dessa detaljer som gör det.
Givetvis säljer vi dessa underabara diamanter i vår webshop, och skulle ni hitta en kudde som jag inte har så hör av er så fixar vi det oxå./Tack för att ni läser min lilla blogg ... Helena

3 kommentarer:

Lena Kristina sa...

Hej!

Vilken otroligt härlig och inspirerande blogg du har. Jag tycker annars att alla bloggar nästan är likadana men din var underbar!!!!

Hittade hit genom att jag fick tips om webbutiken av en annan bloggerska.

Ha en härlig lördag!
Här i Stockholm - 20 nu på morgonen, soligt och strålande vackert :)

//Lena

Mary´s House sa...

Hej och välkommen till min lilla blogg, dina ord värmer och jag blir sååå glad. Göteborg bjuder också på kyla men solen skiner så det är underbart ändå. /Helena

Studio * Plong sa...

Vilken fin blogg och läckra miljöer! Känns härligt i vinterkylan! /Sofia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails