05 januari 2010

Snö snö snö

Idag är det trettondagsafton och snön yr ute. Brasan brinner och jag gör nog ingenting känns det som. Bra, tid för att tänka, vara och känna efter vad som komma skall. Skönt att vara ledig men några uppdrag ligger och pyr som jag har tagit tag i även om jag är "ledig". Surfar runt på lite bloggar och hemsidor, tänk vilken värld det är... alla är ju så ambitiösa, vad gjorde man förr?? Fick mail av Marie "min lilla veranda" hon är för go, blir glad varje gång.

Väntar med spänning på våren men mycket skall fixas innan, vill röra runt lite i butiken så att det känns nytt och spännande när jag öppnar igen. Kan redan nu avslöja att det blir en REA den 27/1, jag brukar ju inte ha det men nu tänkte jag snurra till det och locka till fina inköp till bra pris, alla älskar rea så varför inte. Tänkte då också passa på att bjuda på lite god fika, fina blommor mm. Ser framemot den tjugosjunde januari kl 11.00.
Hittade lite bilder med vårtecken... delar med mig och längtar. Snart börjar det krypa upp nya tulpanlökar i växthuset. /med kärlek Helena

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails