07 mars 2010

Trädgårdsbord!Idag hade vi besök av våren, det droppade från taken och alla var ute och promenerade, glada skratt, cyklar med punka togs fram och användes som om de vore helt nya. Ja, nu säger jag verkligen hej då till Kung Vinter och önskar Gumman Tö välkommen! När jag satt i solen och kisade över trädgården, som fortfarande ligger i dvala, så funderade jag på hur det skall fixas och förnyas i år. Jag älskar att ha många platser i trädgården där man kan sitta och njuta. Hittade dessa underbara trädgårdsbord på Appley Hoare Antiques. Där kan man botanisera och önska sig vackra ting. Imorgon blir det Tage Andersens utställning om Kamelia, denna vackra blomma. Den är på Trädgårdsföreningen i Göteborg, jag skall ta med kameran! /Ha en skön söndag Helena

5 kommentarer:

Tove's to og firbeinte sa...

Åååå så mange fine bord,-kunne tenkt meg både ett og to og tre av dem!!!!!!!!!!!<De kan jeg nok få plass til mange steder i hagen ja! Ser som deg frem i mot våren,men vinteren gir ikke helt slipp her enda! :)

linnea-maria sa...

Gud vilka vackra bord! Tänk om man kunde få tag på sådana här! Ha det fint /linnea-maria

Sussi sa...

Oh, Tage Andersen udstilling, jeg holder MEGET af Tage Andersens univers, og en Kamelia udstilling må være ganske fantastisk. God fornøjelse.

HELENA SKARP sa...

Hej Helena!

Hoppas att allt är bra med dig i vårvädret!

I går hade vi vår första dag med vårkänsla. Det droppade från taken och solen värmde gott. Vi har dock så mycket snö så man funderar om den kommer att ligga kvar till midsommar:)

Vilka fantastiska bord du visar! Vill ha alla!

Ha en fin dag/Helena

MARY PERNULA sa...

These tables are beautiful. HUGS MARY

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails