20 februari 2010

Snökaos!Tro det eller ej, men idag har jag stängt butiken på grund av snökaos! Båda bilarna är insnöade och det faller bara mer och mer. Ja detta händer kanske 1 gång på 10 år, så är det, man ska inte ut och köra bil och man ska inte ut och handla! Idag är det baka bullar och titta på OS, elda i brasan och sen bara titta på hur snön så enkelt faller och faller ner från skyn, det tar ju aldrig slut. Lev gott och mys hemma med varandra. Ta tid till att bara vara, det är en sådan dag idag, ring någon som du inte pratat med på länge och skicka en tanke till alla som måste hem från sportlov i bil, tåg, flyg vad vet jag.
Skickar med några nytagna bilder från hemmet... ni fattar!/Snötanten Helena

4 kommentarer:

Glasbitar, lådor och gamla spetsar sa...

Förståndiga kunder du har som stannar hemma en sån här dag. Det är så lätt att köra fast i en snödriva - lagom kul!
Du får ha det gott under snön. Det kommer mera...

Vitbalansen - Helena sa...

Det låter som ett väldigt klokt beslut att hålla stängt en dag som denna - fy farao vad det har snöat och yrt helt dagen! Jag skulle ha åkt på loppisrunda med tre kompisar, men vi fick ställa in hela rasket. Jag har stannat hemma och ätit semlor i stället :-).

Kram från Helena

Tove's to og firbeinte sa...

DU er sannelig fornuftig - steng med godt samvit og kos deg i dag!!!!!!!!! Her har vi hatt snøkaos lenge...jeg har ikke brukt bilen min siden november....hehe,lurer på om den vil starte igjen???
Men for en flott vinter likevel,-jeg gjør som deg og prøver å gjøre det beste ut av det og heller se det positive i situasjonen!!!!!! Det er tross alt mye bedre enn regn,regn og atter regn:)
Koser meg med bloggen din:)

Elsa och Helena sa...

Kikar bara in för att titta på dina vackra bilder:)
Kram Helena

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails