09 december 2009

Adventskalender ett minne blottAtt tro på någonting man gör är viktigt, inte minst när man driver ett eget företag. Jag trodde i min enfald att jag skulle mäkta med en adventskalender på min webbutik men eftersom min vanliga lilla butik har bråda dagar inför jul så hinner man helt enkelt inte med. Jag tar bort den helt enkelt. Detta är något som jag kan bestämma själv. Jag känner mig nöjd. Jag jobbar varje dag med att skicka weborder och sälja alla vackra ting i affären så mer därtill blir det inte.

Idag fick jag ett paket på posten med en underbar grafisk tavla som jag har beställt. Jag lovar att bild kommer. Det är fantastiskt att nätbutiker finns i andra länder. Nu till två små bilder... jag väntar in massor av fina möbler från Frankrike här visar jag två av dem men fler kommer in som i nästa vecka även då en laddning med Tolix stolar och pallar. Hohoho.. tomten bor hos Mary! /Helena

2 kommentarer:

Anonym sa...

helt rätt - fokusera på din fina butik!

/din beundrare

marie sa...

Men Helena nu blir jag så nyfiken...men jag tror att jag vet minsann. Ja, tiden bara rullar på och igår var jag i Blekinge på jobb. Det är bara att inse att man inte hinner allt man vill. Hinner ju inte ens maila dig men jag ska försöka titta in nästa vecka!
Sälj nu riktigt bra och så ses vi snart!
Kramar
Marie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails