24 november 2009

Allt och lite till!
Nu närmar det sig juletid och butiken bara blomstrar av jul och mys. Hemma vill man också skapa stämning, men på nåt sätt så flyttas bara saker runt och runt och runt. Skönt är det när jag tänder ett ljus och för att sedan bara vara nöjd. Ja för mig är allt ett ljus, det vackraste när det skymmer och mörkret tar över för att vi skall kunna njuta av den låga som lyser.
Härligt är det också att sätta upp ljusslingan ute för att pryda trappen som leder till vår dörr. Nu hittar vi in även när klockan har slagit 6. Funderar på skyltning till butik och sufrar runt som en toka på internet och vad hittade jag inte då om inte dessa underbara bilder från NoaNoa barn. Så vackra så vackra, se och njut. /Tänd ett ljus för någon och skicka en tanke till den som du håller kär! Helena

1 kommentar:

marie sa...

Men Helena! Precis samma känner jag...hur ska man hinna med sitt eget? Jag sitter med en massa texter nu och bara hör hur alla redan är klara men julen. Tog en kopp kaffe och tände ett ljus och tänkte precis som du att det räcker. Ett ljus som brinner skapar en så fin känsla och stämning. Men så klart kommer jag att fara runt som en yr höna in i det sista. Tankarna bara snurrar på allt som jag vill göra men jag måste fokusera på jobb nu först. Tog en liten paus och tittade in till dig! Du är väl för duktig! En adventskalender på hemsidan! Det blir kul att följa! Underbara bilder från Noa Noa, kommer ihåg en bild de hade med tre små flickor med änglavingar som tittar ut genom ett fönster. Så vackert och sinnligt.
Många kramar
Marie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails